Over ons

Méér dan 15 jaar ervaring in de productie van glasvezel versterkte zonnepanelen.

Gestart als R&D project binnen Diamond Aircraft, producent van lichtgewicht sportvliegtuigen, werd in 2007 de spin-off DAS Energy opgericht en werd de fabriek in Wiener Neustadt (Oostenrijk) gebouwd. De polymeer technologie in de huidige modules komt dus regelrecht uit de luchtvaart.  

DAS Energy is onbetwisbaar dé pionier in de productie van glasvezel versterkte zonnepanelen. 

Christian Dries

Founder and CEO

0
OPRICHT>ING
0 +
WERKNEMERS
0 +
REALISATIES
0 +
MODULES INSTALLED

Waarom kiezen voor DAS Energy?

Onze modules zijn volledig doorontwikkeld. Voor alle typische beginnersproblemen zijn ondertussen oplossingen gevonden. U kiest dus voor ervaring en Europese topkwaliteit

01.

Europese certificaten

Onze modules werden gecertificeerd door gerenommeerde Europese testcentra. Alle testresultaten zijn beschikbaar.  We behalen de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Onze modules worden ook continue getest op allerlei nieuwe toepassingen. Dit gebeurt binnen onze eigen R&D afdeling.

02.

Europese productie

DAS Energy is de enige Europese fabrikant van lichtgewicht modules met jarenlange ervaring. Niet enkel “in ontwikkeling” maar ook met honderden effectieve installaties als proefbank.  De fabriek draait maximaal op groene stroom en de korte afstand tot de bouwsite maakt dat u al CO2 bespaart nog voor de panelen geplaatst zijn.

03.

Topkwaliteit dankzij eigen polymeerlaag.

Om de cellen optimaal te beschermen tegen mogelijke beschadigingen wordt o.a. gewerkt met een eigen ontwikkelde en in huis geproduceerde polymeerlaag. Dit is een unieke, geheime en  gepatenteerde formule van DAS Energy

04.

Gecertificeerde installateurs

Al onze installateurs hebben een specifieke opleiding genoten om onze modules doeltreffend, veilig en  kwaliteitsvol te plaatsen.  In relatie tot duurzaamheid is het belangrijk dat vanaf de eerste handelingen de modules met kennis van zaken verwerkt worden. 

05.

Unieke soft-edge technolgie

Om infiltratie van vocht te voorkomen, wat vroegtijdige veroudering tot gevolg kan hebben, werd een unieke afdichting ontwikkeld en gepatenteerd.  Dit resulteert in een extra gesealde rand van één cm rond om rond de modules.

06.

Wij leveren meer dan wat we beloven

Ieder paneel dat uit productie komt wordt getest volgens de STC methode. Modules die minder dan de aangegeven wattage leveren worden niet verkocht. Gemiddeld genomen leveren onze  modules zelfs tot 2% méér vermogen dan op de prijslijst wordt aangegeven. Dat wil zeggen dat je op de grootste modules tot 6Wp er gratis bij krijgt!

Scroll naar boven